Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΓΣ Παρνασσός-Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την Κυριακή 26/1 η ομάδα μας έκοψε ην πρωτοχρονιάτικη πίτα στο cafe Emporiko.Να ευχαριστήσουμε τη δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή,την υπεύθυνη αθλητισμού Ιωάννα Νικολόπουλου,τους αντιδημάρχους Ξηρομερίτη Γιώργο και Κοντούνη Θωμά,τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αμφίκλειας Σκλαβούνο Λουκά,τους δημοτικούς συμβούλους Κογιάτσου-Τσιρνόβα Πέλυ και Γκενεράλη Σεραφείμ,τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Γραβιάς Μανανά Ιωάννη καθώς και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Πήλιουρα Ηλία που ήταν κοντά μας.
Να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και στους παίχτες μας πάντα τα καλύτερα στη ζωή τους και ποδοσφαιρικά καλό υπόλοιπο της χρονιάς χωρις τραυματισμούς..!!
Για μένα επειδή είναι και η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη σας και ιδιαίτερα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να είναι πάντα η ομάδα μας μια απ'τις καλύτερες στη κατηγορία..!!
Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί και πήρε και το χρηματικό έπαθλο είναι ο τερματοφύλακας,φίλος μου και συμμαθητής μου Σινάνης Γιάννης.Του εύχομαι τα καλύτερα!!
Τέλος να ευχαριστήσω το Emporiko για τη φιλοξενία του και τον Γκενεράλη Δημήτρη για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκανε δώρο στην ομάδα. Καλή χρονιά και πάλι σε όλους με υγεία..!! ⚽️
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.