Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Αμφίκλεια-Πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό

Μια νέα πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Αμφίκλεια και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του αγροκτήματος ΟΦΙΤΕΙΑ.
Πρόκειται για την Polatsidis care για την οποία διαβάζουμε στο site της εταιρείας :
Στην Polatsidiscare γνωρίζουμε, ότι ένας προσεγμένος χώρος είναι ένας φιλόξενος χώρος. Γι’αυτό συνδυάζουμε άρτια την πολυτέλεια με τη θαλπωρή προσφέροντας το περιβάλλον, που αξίζει στους δικούς σας ανθρώπους.
Οι κοιτώνες μας αποδίδουν το καλύτερο ενεργειακό μικροκλίμα (ευάεροι – ευήλιοι) είναι ευρύχωροι με μοντέρνα διακόσμηση, αποθηκευτικούς χώρους, ξεκούραστο φωτισμό, μεγάλες κλίνες, δυνατότητα φιλοξενίας επισκέπτη και εξώστες με θέα τον Παρνασσό.
Στη μεγάλη μας τραπεζαρία οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα γεύματά τους σε τραπεζάκια τεσσάρων ατόμων, όπως ακριβώς θα έτρωγαν με την οικογένειάς τους ή την παρέα τους σε ένα restaurant.
Η σάλα μας πάντα προσεγμένη, καθαρή και με όμορφη διακόσμηση ευνοεί την κοινωνικοποίηση μέσα από στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Τέλος, τα μοντέρνα και νεόδμητα λουτρά μας είναι εργνομικά σχεδιασμένα για εύκολη και ακίνδυνη πρόσβαση ατόμων τρίτης ηλικίας τηρώντας πάντα τις αυστηρές προδιαγραφές απολύμανσης – υγιεινής.  Τηλεφωνα 2234023206, 6937312588, 6974565806, e-mail info@polatsidis.gr
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.