Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ψυχρή εισβολή και στη Φθιώτιδα

Ο υδράργυρος από την Τετάρτη θα κάνει βουτιά, ενώ την Πέμπτη ο χιονιάς θα επισκεφτεί και τη Φθιώτιδα.
Το πέρασμα του χιονιά, και αυτή τη φορά, θα είναι σύντομο από τη Φθιώτιδα. Το χιόνι που θα πέσει θα είναι γενικά λίγο (μέχρι 5εκ.) και δεν αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους. Τα ξημερώματα της Πέμπτης δεν αποκλείεται οι νιφάδες να φτάσουν μέχρι τα βόρεια προάστια της Λαμίας.
Δείτε πιο αναλυτικά τι καιρό θα έχουμε τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα.
Ο καιρός στην Φθιώτιδα
Η μεταβολή του καιρού θα γίνει αισθητή στο νόμο από τα ξημερώματα της Τετάρτης με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Την Πέμπτη τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες μέχρι περίπου τα 200-300μ (όσον αφορά τη Λαμία το κλασσικό όριο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα βόρεια προάστια). Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε λιακάδα με τσουχτερό όμως κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Πιο αναλυτικά:
Την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά που πρόσκαιρα στα βόρεια του νομού θα κατέβουν μέχρι περίπου τα 600μ στα βόρεια του νομού. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4-5 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς.
Την Πέμπτη τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες μέχρι περίπου τα 200-300μ. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί από 1-5 βαθμούς.
Την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ασθενείς ΒΔ ανέμους. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές θα κυμανθεί από 0-9 βαθμούς. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.