Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ευχαριστίες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Αξιότιμο Υπουργό  Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την άμεση παρέμβαση και την καταλυτική του συνδρομή στην ικανοποίηση του από 30.12.2019 αιτήματός μας  προς το Υπουργείο Εσωτερικών περί έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.
Το σχετικό μας αίτημα αφορούσε ποσό 50.000€ για την αντικατάσταση των κουφωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τιθορέας και 50.000€ για την διενέργεια αντίστοιχων εργασιών στο Γυμνάσιο και  Λύκειο Αμφίκλειας, τα οποία με την πάροδο του χρόνου και τις άσχημες καιρικές συνθήκες έχουν υποστεί σημαντικές φθορές και  η αντικατάστασή τους κρίνεται αναγκαία.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα μέρος του εύλογου αιτήματός μας ύψους 39.940€, με τη συνδρομή πάντα του αξιότιμου Υπουργού κ. Σταϊκούρα, ενεκρίθη και ήδη η εγκριτική του απόφαση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας κατά τη συνεδρίασή του στις 17.02.2020. Τα 39.940€ ενίσχυσαν τον κωδικό «Αντικατάσταση Κουφωμάτων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τιθορέας» Π/Υ του Δήμου μας, τον οποίο σε κάθε περίπτωση η νέα Δημοτική Αρχή είχε προβλέψει.Ο Δήμος μας με άμεσες ενέργειες πρόκειται να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη εργασιών για την αντικατάσταση των κουφωμάτων.
Προσδοκούμε και αναμένουμε την ικανοποίηση και του αιτήματος που αφορά την οικονομική ενίσχυση για την έναρξη εργασιών και στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αμφίκλειας.
Σκοπός μας είναι η δημιουργία έργων προς όφελος των δημοτών μας και κυρίως των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας και στόχος μας η αναζήτηση παρόμοιων χρηματοδοτήσεων.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ
Αθανασία Πλ. Στιβακτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.