Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Στα 17 εκ€ ο προϋπολογισμός του 2021 στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Με ψήφους 19 υπέρ, 2 κατά και 6 απόντες υπερψηφίσθηκε στη συνεδρίαση της 28ης Δεκεμβρίου
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου και από τα 27 μέλη του δημοτικού συμβουλίου παρόντα ήταν τα 21.
“Ο προϋπολογισμός καταρτίζεται και υποβάλλεται ισοσκελισμένος και σε αυτόν εγγράφονται όλες οι δαπάνες και τα έσοδα του Δήμου, τα οποία αναμένεται να πληρωθούν και αντίστοιχα να εισπραχθούν κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους. Επιπλέον εγγράφονται οι προβλέψεις μη είσπραξης εισπρακτέων υπολοίπων βεβαιωθέντων κατά τα παρελθόντα οικονομικά έτη εντός του οικονομικού έτους καθώς και το αποθεματικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην εισήγησή της η Αθανασία Στιβακτή.
Το ύψος του προϋπολογισμού 2021 ανέρχεται στο ποσό των 17.061.194,88 €
Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με 19 θετικές ψήφους από τους 21 παρόντες συμβούλους. Αρνητικά ψήφισε ο Παντ. Μαγκλάρας και η Αλτάνα Τζουβάρα, καθώς “ο προϋπολογισμός δεν έγινε βάση των συνθηκών που βιώνουμε και επειδή τα εγγεγραμμένα έσοδα είναι υπερτιμημένα και δεν είναι ρεαλιστικά, δεν έχουμε ένα πραγματικό προϋπολογισμό”.
Συγκεντρωτικά, η εικόνα του προϋπολογισμού του 2021 στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας έχει ως εξής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.