Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ένταξη χρηματοδότησης του Βιολογικού Καθαρισμού Αμφίκλειας ύψους 4.200.000€.

 Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας η ένταξη χρηματοδότησης της Πράξης "Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αμφίκλειας" στον Άξονα Προτεραιότητας "Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη", ύψους 4.200.000€.
Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου για τις ενέργειές του να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης του Βιολογικού Καθαρισμού Αμφίκλειας. 

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση που αφορά ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, η υλοποίηση του οποίου θα αφήσει ένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον Δήμο μας και θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Με σταθερά βήματα και στοχεύοντας σε έργα ουσίας, με κάθε δυνατή χρηματοδότηση και υποστήριξη από ανθρώπους που αγαπούν τον Δήμο μας ενισχύουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Με ευχάριστα νέα κλείνει η δύσκολη αυτή χρονιά και ευχόμαστε η καινούρια να φέρει ακόμη καλύτερα!

 Πηγή Αθανασία Στιβακτή-Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.