Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Tέσσερα κρούσματα Covid στην Κάτω Τιθορέα

Εννέα (9) νέα κρούσματα χρέωσε ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 7ης Ιανουαρίου.Τα πέντε από αυτά εντοπίζονται στη Λαμία και τα τέσσερα στην Κάτω Τιθορέα, με τα δύο από αυτά να είναι στην ίδια οικογένεια (πατέρας - κόρη). Επίσης έχουμε έναν άνδρα 44 και μία γυναίκα 45 ετών από το ίδιο μέρος.

Aναφορικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κάτω Τιθορέα έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Όλα τα άτομα είναι καλά στην υγεία τους και τηρούν τις προβλεπόμενες οδηγίες.
Η πανδημία εξακολουθεί να μαίνεται, γεγονός που θα πρέπει να μας προβληματίζει. Η μόνη αντιμετώπιση, για την ώρα, παραμένει η ψυχραιμία και η πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας. Ο πανικός και η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν βοηθά κανέναν.
Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθούν δωρεάν drive through rapid tests στην Αμφίκλεια. Όσοι δημότες επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να προσέλθουν με το αυτοκίνητό τους από τις 9:30 μέχρι τις 14:00 έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους. Άλλωστε, η πρόληψη είναι η ασπίδα μας κατά του ιού!
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.