Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Νεώτερα για την επαναλειτουργία της γραμμής ΟΣΕ Τιθορέα - Αμφικλεια-Λιανοκλαδι

Ευχάριστα τα νέα για την επαναλειτουργία των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας από το Σάββατο 24/07/2021 ξεκινούν τα δρομολόγια στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λαμία – Στυλίδα και αντίστροφα. Το επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση και για το τμήμα Τιθορέα - Αμφικλεια-Λιανοκλαδι.
Οι συντονισμένες προσπάθειες όλων μας έπιασαν τόπο και το δίκαιο και λογικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται άμεσα και αποτελεσματικά.  Πηγή: Γιάννης Οικονόμου

2 σχόλια:

  1. Αν δεν δω τραίνο δεν πιστεύω τίποτα...είναι ντροπή τους να έχουν αφήσει όλους αυτούς τους οικισμούς χωρίς σιδηρόδρομο... (δεν διαμένω και ούτε κατάγομαι από την περιοχή)
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες συντονισμένες προσπάθειες βρε παιδιά, από αρχές Νοέμβρη έχουν σταματήσει τα δρομολόγια για Αμφίκλεια και για τα γύρω χωριά!! Από τότε πέρασαν 9 μήνες σχεδόν, είναι δυνατόν να παραμένουν ακόμα αποκομμένα τόσα χωριά και να μην κουνιέται φύλλο; Απαράδεκτη αδιαφορία ή/και απαξίωση... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.