Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ματαιώνεται και φέτος λόγω covid το Τουρνουά 5χ5 στην Αμφίκλεια

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Συλλόγου Νέων (Το.Συ.Ν) Αμφίκλειας σας ενημερώνει ότι για ακόμη μια χρονιά λόγω της πανδημίας του COVID-19, αναγκάζεται να μη πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο πλέον θεσμό του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5.
Λαμβάνοντας υπόψη τη Κοινή Υπουργική Απόφαση που ανακοινώθηκε για Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σχετικά με τις αθλητικές διοργανώσεις που ορίζει:
1) Τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών στα αθλήματα.
2) Σύμφωνα με το επίπεδο επικινδυνότητας βάσει του πίνακα κατάταξης COVID-19, απαιτείται η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την ώρα του αγώνα ή την πραγματοποίηση αυτού με παρουσία του υπεύθυνου COVID-19 της ομάδας την ημέρα του αγώνα.
3) Την τήρηση περιορισμού χωρητικότητας εντός του αθλητικού χώρου.
Ευελπιστούμε σύντομα να καταφέρουμε να διοργανώσουμε πάλι το τουρνουά που όλοι περιμένουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να διασκεδάσουμε όπως εμείς ξέρουμε. Για να γίνει όμως αυτό, συνιστούμε να τηρούμε όλοι και όλες τους κανόνες υγιεινής για την προφύλαξη και τον περιορισμό της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.