Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Συμμετοχή της Δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας σε Επιστημονικό Συνέδριο στην Κόρινθο

"Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" είναι το θέμα του τριήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου στην Κόρινθο, που συνδιοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γ.Γ «Κλεισθένης» με τον Δήμο Κορινθίων και βρίσκεται από εχθές σε εξέλιξη.
Πρόκειται για ένα Συνέδριο ορόσημο σε επίπεδο γνώσης, εκπαίδευσης και καλών πρακτικών, στο οποίο παρίστανται αιρετοί, τεχνοκράτες, υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α' & Β' βαθμού καθώς και στελέχη Υπουργείων, προκειμένου να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις. Μαζί με την Αντιδήμαρχο Αμφίκλειας Πετρούλα Τσιρνόβα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας Κώστα Κόκκινο εκπροσωπούμε τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η επιστροφή μας θα συνοδεύεται από πλήθος απαντήσεων ως προς την επίλυση προβλημάτων διαχείρισης και οικονομικής διοίκησης, που επέφερε η πανδημία και η κρίση.
Σήμερα, είχα την τιμή να παραστώ ως συντονίστρια της συζήτησης στο 10o Θεματικό Εργαστήριο "Διοικητική Στήριξη & Προγραμματική Σύμβαση με Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ", ενώ αργότερα συμμετείχα στην Ειδική Συνεδρία για τη Δημογραφική Πολιτική & την Ισότητα των Φύλων, όπου οι Γυναίκες Δήμαρχοι συζητήσαμε εκτενώς επί του θέματος και ανταλλάξαμε απόψεις μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και τη Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Γιάννα Χορμόβα.
Μία άρτια, μέχρι στιγμής, διοργάνωση και ένα συνέδριο οδηγός για τα μελλοντικά μας βήματα στον δρόμο της ανάπτυξης... Η γνώση είναι δύναμη κι εμείς θα την εκμεταλλευόμαστε πάντοτε προς όφελος του Δήμου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.