Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Συνελήφθη ο 25χρονος Αφγανός που προσπάθησε να σκοτώσει το 2020 2 άτομα στην Αμφίκλεια

Στην περιοχή του Ναυπλίου εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές ο 25χρονος Αφγανός που προσπάθησε το Μάιο του 2020 να σκοτώσει 2 άτομα Πακιστανικής καταγωγής στον Σιδηροδρομικό σταθμό της Αμφίκλειας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 25χρονος δράστης είχε προσεγγίσει τον 22χρονο και 23χρονο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και υπό την απειλή μαχαιριού τους ζήτησε να του δώσουν όσα χρήματα είχαν επάνω τους αλλά και τις κινητές συσκευές.
Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν οι δύο άνδρες, δέχτηκαν μαχαιριές από τον δράστη που τελικά κατάφερε να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι δύο άνδρες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τους παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παρέμειναν για ολιγοήμερη νοσηλεία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία, ο δράστης είχε διαφύγει στην Πελοπόννησο όπου και τελικά εντοπίστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών.
Ο δράστης προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και συνελήφθη αρχικά για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.
Σε βάρος του εκδόθηκε ακολούθως Ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Λαμίας, δυνάμει του οποίου συνελήφθη την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου το μεσημέρι, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας, όπου έλαβε προθεσμία και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί . Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.