Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας

Με νέα και υποσχόμενα αλλά και παλιά και δοκιμασμένα πρόσωπα συνεχίζει η Δημοτική μας Αρχή!
Έχοντας διανύσει το ήμισυ της θητείας μας, σε έναν δύσκολο και αδιάλειπτο καθημερινό αγώνα για το καλό των δημοτών μας, εντείνουμε τις προσπάθειές μας αξιοποιώντας όλο και περισσότερα στελέχη της ομάδας μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους!
Για πρώτη φορά ο κος Αχιλλέας Καψής αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και ο κος Σωτήριος Κουτρομάνος ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντικών Οργανώσεων και Συλλογικών Φορέων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Κατά τα λοιπά η κα Πετρούλα Τσιρνόβα παραμένει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού και θα ασκεί τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Αμφίκλειας, ο κος Θωμάς Κοντούνης παραμένει Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και θα ασκεί τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Ελάτειας, ενώ επανέρχεται ο κος Χρήστος Βαΐτσος ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης - Άρδευσης - Αποχέτευσης και Βιολογικού, ο οποίος θα ασκεί, παράλληλα, τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Τιθορέας. Ο κος Βαΐτσος καταλαμβάνει τη θέση του κου Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άριστη και υποδειγματική συνεργασία! Ομοίως ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και συνεισφορά του τον πρώην άμισθο Αντιδήμαρχο κο Σεραφείμ Γκενεράλη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο κος Αθανάσιος Βαφειάς, συμπληρώνοντας την ομάδα μας!
Οι υπόλοιποι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου παραμένουν ως είχαν και συγκεκριμένα:
Αγροτικής Ανάπτυξης ο κος Ιωάννης Αυγερινάκος.
Aθλητισμού και Αθλητικών Υποδομών η κα Ιωάννα Νικολοπούλου Κίσσα.
Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού η κα Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή και δημιουργική θητεία! Με πνεύμα συνεργασίας, διάθεση για προσφορά και κλίμα σύμπνοιας είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά τη μέχρι τώρα πορεία μας, μιλώντας πάντα με έργα και πράξεις προς όφελος του Δήμου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.