Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Επιστρέφει η Κινητή Μονάδα εμβολιασμού στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας θα βρίσκεται και πάλι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας προκειμένου να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί των δημοτών κατά της Covid-19.Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, θα πλαισιώνεται από Ιατρό και Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας.
Το πρόγραμμα:
Στο Ζέλι την Παρασκεή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 έως 11:00.
Στην Ελάτεια την Παρασκεή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 έως 15:00.

Οι εμβολιασμοί θα γίνουν με το εμβόλιο της Pfizer και οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν είτε για να προχωρήσουν στη 2η ή και 3η δόση εμβολιασμού τους, είτε για να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου.
Όσοι δημότες επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και να τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.
«Η διευκόλυνση των δημοτών μας είναι υποχρέωση του Δήμου, η προάσπιση όμως της δημόσιας υγείας είναι υποχρέωση όλων μας! Ας συμβάλουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η κινητή μονάδα έρχεται στην πόρτα μας και είναι μία ευκαιρία που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε», αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.