Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

5 γραφικοί προορισμοί ιδανικοί για εκδρομές που θα φτάσετε οδικώς και θα περάσετε υπέροχα

Η Ελλάδα είναι γεμάτη ομορφιές, παραλίες, χωριά, πόλεις, βουνά, άπειρες οι επιλογές για όλα τα γούστα και για κάθε εποχή του χρόνου. Τώρα που είμαστε στην…αναμονή της άνοιξης και με αφορμή του τριήμερο της 25ης Μαρτίου, εδώ θα δούμε κάποιους όμορφους προορισμούς που θα φτάσετε οδικώς για να πάρετε ιδέες για εκδρομή.
Αμφίκλεια, Παρνασσός από το travelstyle.gr
Σε υψόμετρο 400 μέτρων, με μοναδική θέα στον κάμπο, παραδοσιακά καλντερίμια, βρύσες, πέτρινα αρχοντικά και πλατείας, η Αμφίκλεια σημειώνει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, χάρη και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Πέραν της γραφικής της ατμόσφαιρας, στην Αμφίκλεια θα συναντήσετε ρουμελιώτικα έθιμα, ντόπιους που τιμούν τις παραδόσεις και ποικίλες εκδηλώσεις, από εκθέσεις, μέχρι γιορτή ψωμιού και βράσιμο σιταριού. Οι τουριστικές της υποδομές θα σας δώσουν πολλές επιλογές, τόσο σε ξενώνες όσο και παραδοσιακές ταβέρνες κι εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χειμωνιάτικο, ορεινό τοπίο της. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.