Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Classic Rally "Acropolis Legends" 2-3 Απριλίου με τερματισμό στην Αμφίκλεια

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και των αγώνων ράλλυ είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν την εκδήλωση Classic Rally "Acropolis Legends", η οποία διοργανώνεται εδώ και χρόνια από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ). Όσοι δεν τη γνωρίζουν, ήρθε η ώρα να τη μάθουν, αφού ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει και τον Δήμο μας!
 Το Classic Rally "Acropolis Legends", η μεγάλη αυτή γιορτή για το κλασικό - ιστορικό αυτοκίνητο, θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Απριλίου 2022 και θα διατρέξει θρυλικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, με τη σημαία τερματισμού να κλείνει την αυλαία του εμβληματικού αγώνα στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.
Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου 2/4 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα και περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές "Μόδι", "Καλλίδρομο" και "Μενδενίτσα". Το τελευταίο σκέλος του αγώνα, την Κυριακή 3/4 από τις 13:30 και μετά, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικές διαδρομές "Μπράλος", "Οινοχώρι", "Χάνι Ζαγκανά", "Σουβάλα" και "Δαδί". Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sisa.gr/event/classic-rally-acropolis-legends-2-3-4-2022/
Οι μηχανές ήδη ζεσταίνονται και ο χρόνος εκκίνησης μετρά αντίστροφα. Είναι μία ευκαιρία, για μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία, να θαυμάσουν καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να χειροκροτήσουν αγαπημένους οδηγούς.
🏁 Ραντεβού στον τερματισμό στην Αμφίκλεια...🏆

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.