Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

➡️ Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, για την περίοδο 2022-2023, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.
➡️ Λόγω πανδημίας και για την αποφυγή συνωστισμού στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών, οι αιτήσεις για τις εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου: www.dimos-amfiklias-elatias.gr. Τις αιτήσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - συνοδευτικά έγγραφα και αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: https://dimos-amfiklias-elatias.gr/content/aitisi-eggrafis-gia-toys-paidikoys-stathmoys και https://dimos-amfiklias-elatias.gr/content/aitisi-ekdilosi-endiaferontos-symmetohis-kdap
➡️ Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη της ηλικίας τους, είναι δηλαδή γεννημένα από 01/01/2019 έως και τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ στα ΚΔΑΠ παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Επίσης, εγγράφονται παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα. Βασική προϋπόθεση ένταξης στα ΚΔΑΠ είναι η συμμετοχή των γονέων στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής".
➡️ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου μας ή επικοινωνήστε με τους Παιδικούς Σταθμούς (πρωινές ώρες) και τα ΚΔΑΠ του Δήμου (απογευματινές ώρες) στα κάτωθι τηλέφωνα:
◾Παιδικός Σταθμός - ΚΔΑΠ Αμφίκλειας: 22340 22421.
◾Παιδικός Σταθμός - ΚΔΑΠ Ελάτειας: 22340 31360
◾Παιδικός Σταθμός - ΚΔΑΠ Κάτω Τιθορέας: 22340 49786.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.