Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ανασχηματισμός στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Ανασχηματισμός στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, με νέα πρόσωπα να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο και κάποια από τα γνώριμα να παραμένουν στη θέση τους, συνεχίζοντας το δύσκολο έργο τους.
Με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς εντάσσονται στο νέο σχήμα Αντιδημάρχων ο επί πολλά έτη και πετυχημένος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Αυγερινάκος ως Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και ο δραστήριος κ. Σωτήρης Κουτρομάνος ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.
Στην απαιτητική αρένα της καθημερινότητας στην οποία έχουν βγεί νικητές και έχοντας παράλληλα καίρια καθήκοντα στο Δήμο παραμένουν ως Αντιδήμαρχοι ΔΕ Αμφίκλειας και ΔΕ Ελάτειας η κα Πετρούλα Τσιρνόβα και ο κ. Θωμάς Κοντούνης αντίστοιχα, ενώ στην ΔΕ Τιθορέας αναλαμβάνει εκ νέου καθήκοντα ο κ. Κων/νος Παπακωνσταντίνου ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης - Άρδευσης - Αποχέτευσης.
Σημαντικό κομμάτι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας αποτελούν, αδιαμφισβήτητα, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Οι έμπειροι και επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί κύριοι Θανάσης Βαφειάς, πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κων/νος Τσιάμης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, θα συνεχίσουν να συμβάλλουν καθοριστικά με τη νέα τους ιδιότητα, ενώ ο κ. Χρήστος Βαΐτσος, παράλληλα με την καθημερινότητα της ΔΕ Τιθορέας ως Εντεταλμένος, αναλαμβάνει καθήκοντα και ως Αναπληρωτής Δημάρχου. Μία καίρια θέση, για έναν νέο και ακούραστο άνθρωπο, που έχει αποδείξει εμπράκτως την αξία του. Οι τομείς του Αθλητισμού και των Συλλογικών Φορέων παραμένουν γυναικεία υπόθεση, αφού τα ηνία εξακολουθούν να κατέχουν οι κυρίες Ιωάννα Νικολοπούλου και Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου.
Με την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας σε θέσεις ευθύνης, με συνεργασία και υπευθυνότητα, διαβαίνουμε το κατώφλι του 2023 ανανεωμένοι και ενωμένοι! Στόχος μας να αξιοποιήσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για το καλό του τόπου μας, φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού δυνατοί και νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.