Τρίτη 18 Απριλίου 2023

192 "Δέματα Αγάπης" μοίρασε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

192 "Δέματα Αγάπης" διανεμήθηκαν σήμερα, από την Κοινωνική μας Υπηρεσία, σε όλες τις άπορες οικογένειες, στους μοναχικούς και στους κοινωνικά ευπαθείς του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, χαρίζοντας ευχές, αισιοδοξία και χαμόγελα.
Μία καθιερωμένη δράση του Δήμου μας και μία συμβολική χειρονομία, που δεν αποσκοπεί απλώς στην ανακούφιση των συνδημοτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά σε μία προσπάθεια να μεταδώσουμε το μήνυμα της Θυσίας του Κυρίου μας. Αυτές τις Άγιες Μέρες η προσφορά, η αλληλεγγύη, η ελπίδα και αγάπη αποκτούν άλλη βαρύτητα και το γεγονός ότι, για ορισμένους ανθρώπους, όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα γίνονται ζητούμενα ενισχύει την επιθυμία μας να σταθούμε στο πλευρό τους.
Στο δικό μας πλευρό στάθηκαν ιδιώτες και εταιρείες, των οποίων η βοήθεια μέσω χορηγιών υπήρξε πολύτιμη. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον συντοπίτη μας κ. Θύμιο Θάνο για την χορηγία γιαουρτιών, στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Market In, καθώς και στις εταιρείες Γιώτης Α.Ε., Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε. και Coca - Cola 3Ε Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε. για τις χορηγίες τροφίμων και προϊόντων. Αξίζουν σε όλους τους συγχαρητήρια τόσο για το κοινωνικό τους πρόσωπο όσο και για το φιλανθρωπικό τους έργο.
Μία αλυσίδα αλληλεγγύης, στην οποία σημασία έχει η ίδια η βοήθεια και όχι το μέγεθός της. Ας γίνουμε όλοι μαζί, στο μέτρο που ο καθένας μας μπορεί, αλυσίδα φωτός και ας μεταφέρουμε παντού το χαρμόσυνο μήνυμα και τα διδάγματα της Ανάστασης!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.