Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Δράση «ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΝΤΟΥ» στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας και ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας, μέσω της δράσης "Πρόληψη παντού", ....ενώνουν τις δυνάμεις τους ξεκινώντας μία κοινή προσπάθεια πρόληψης και προαγωγής της υγείας, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες μας, που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής μέριμνας, να εξεταστούν από 9 διαφορετικές ειδικότητες ιατρών.
Η ομάδα των καταρτισμένων ιατρών θα βρίσκεται την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στο Κοινοτικό Κατάστημα Μπράλου από τις 9:30π.μ. έως τις 11:30π.μ. και στο Κοινοτικό Κατάστημα Παλαιοχωρίου από τις 12:00μ.μ. έως και τις 2:00μ.μ. και θα απαρτίζεται από γενικό ιατρό, παθολόγο, πνευμονολόγο, καρδιολόγο, ουρολόγο, ορθοπεδικό, χειρουργό, ακτινολόγο και δερματολόγο.
Η εν λόγω δράση, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Κοινωνική μας Υπηρεσία και τη δομή "Βοήθεια στο σπίτι", θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα χωριά μας προκειμένου οι δημότες, που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα λόγω προβλημάτων υγείας ή άλλων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων, να έχουν την ευκαιρία δωρεάν παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης.
Παραμένουμε στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μεριμνώντας διαρκώς για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.