Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Πρόγνωση καιρού για την Μ. Εβδομάδα (αστατος αναμένεται ο καιρός)

Αστατος αναμένεται ο καιρός για την Μ. εβδομάδα εως και την Κυριακή του Πάσχα όπως θα δείτε από την πρόβλεψη του meteo.gr όσο και του ΣΚΑΙ καιρός (2η εικόνα)
 
Ενώ η γενική πρόβλεψη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει τα εξής: 
Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και η Κυριακή του Πάσχα (16/04) του 2023 σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Έτσι, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους έως και την Μ. Τετάρτη, 12/04 ενώ ένα νέο κύμα φαινομένων αναμένεται από την Μεγάλη Παρασκευή, 14/04. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως και τη Μ. Τρίτη 11/04 στα ορεινά. Η θερμοκρασία, μετά τη μικρή πτώση της Μ. Δευτέρας (10/04), θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο έως και τη Μ. Πέμπτη, 13/04 ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Τέλος μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι αναμένονται στα πελάγη, με εξαίρεση τη Μ. Παρασκευή, 14/04 οπότε στο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται συνοπτικά ο καιρός που αναμένεται έως την Κυριακή του Πάσχα, 16/04.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.