Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ξεκινά τη Μ. Δευτέρα καθημερινό δρομολόγιο από τη Γραβιά προς την Αθήνα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών και σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας,καθώς και των ΚΤΕΛ Φωκίδας και Φθιώτιδας, από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 καθιερώνεται καθημερινό δρομολόγιο, το πρωί από τη Γραβιά προς την Αθήνα και το απόγευμα με την αντίστροφη διαδρομή.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών και τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των Κοινοτήτων των Δ.Ε. Παρνασσού και Γραβιάς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου, όπου εκπρόσωποι των δύο Δήμων και των ΚΤΕΛ συζήτησαν διεξοδικά την πρόταση καθιέρωσης καθημερινού δρομολογίου από τη Γραβιά προς την Αθήνα.
Συνέπεια αυτής υπήρξε η απόφαση έναρξης λειτουργίας της εν λόγω γραμμής, με πρώτο δρομολόγιο αυτό της Μ. Δευτέρας, 10 Απριλίου 2023, με αφετηρία στις 6:00 πμ από τη Γραβιά, ενδιάμεσους σταθμούς τη Μαριολάτα, τη Λιλαία, την Πολύδροσο, την Αμφίκλεια, την Ελάτεια και τη Λιβαδειά και τερματικό το σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων στην Αθήνα. Αντίστροφα, το δρομολόγιο από Αθήνα (σταθμός Λιοσίων) προς Γραβιά θα έχει αφετηρία στις 6:00 μ.μ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι: κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, κ. Αθανασία Στιβακτή Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Φωκίδας κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος και Φθιώτιδας κ. Δημήτριος Παπαναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθανάσιος Αδαμάκος και Δ.Ε. Γραβιάς Ιωάννης Μανανάς, ο Eντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ευάγγελος Κούσουλας, οι Αντιδήμαρχοι Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Πετρούλα Τσιρνόβα και κ. Σωτήριος Κουτρουμάνος, καθώς επίσης και Πρόεδροι των Τοπικών κοινοτήτων Δ.Ε. Παρνασσού και Γραβιάς.
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, μετά και την παραπάνω εξέλιξη δήλωσε: «Η καθιέρωση του συγκεκριμένου δρομολογίου αποτελούσε σημαντικό αίτημα των κατοίκων των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας και ως οφείλαμε, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αναλάβαμε την πρωτοβουλία ώστε σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξή του.
Ευχαριστώ θερμά τη Δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας, καθώς και τους Προέδρους των δύο ΚΤΕΛ, οι οποίοι υπήρξαν συμπαραστάτες μας, φτάνοντας μέσω του δρόμου της συνεργασίας στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.