Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης στο Δημαρχείο Κάτω Τιθορέας

Συνάντηση εργασίας σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κάτω Τιθορέας, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευθύμιο Γκούμα και τους/τις Διευθυντές / Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, που είχε πρωταρχικό και κύριο στόχο το καλό των παιδιών μας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κάλυψη αναγκών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων των σχολικών μονάδων τόσο σε ζητήματα λειτουργίας όσο και κτιριακής υποδομής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο που θα λειτουργούν τα σχολεία μας, μετά την κατάργηση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αφού όλες οι αρμοδιότητες της τελευταίας περιέρχονται στον Δήμο.
Αμφότεροι τονίσαμε τη γόνιμη συνεργασία που υφίσταται διαχρονικά μεταξύ μας, γεγονός που μαρτυρούν τόσο οι από κοινού δράσεις όσο και οι παρεμβάσεις μας και την οποία θα συνεχίσουμε να διατηρούμε σε όλα τα επίπεδα, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.