Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Εκλέχθηκε στο ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας η Αθανασία Στιβακτή

Ολοκληρώθηκε η σημερινή εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, στην οποία είχα τη χαρά αλλά και υποχρέωση να συμμετέχω, επιτυγχάνοντας να εκλεγώ στο νέο Δ.Σ.
Χαρά γιατί η αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν εξαντλείται στα στενά όρια του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και υποχρέωση γιατί τα συμφέροντα των δημοτών δεν μπορούν να ικανοποιηθούν χωρίς αποτελεσματική εκπροσώπηση στα συλλογικά όργανα αυτής.
Ο θεσμός που αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε απαιτεί ουσιαστική συνένωση δυνάμεων και είμαι βέβαιη ότι, από κοινού με τους εξαίρετους συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την ψήφο και εμπιστοσύνη τους, θα συνεργαστούμε αρμονικά σε όλα τα επίπεδα.
Στόχος μας είναι η εγγύηση κεκτημένων, η δυναμική διεκδίκηση όσων θεωρούμε αναγκαία και απαραίτητα και η εξεύρεση λύσεων σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.