Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

1η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - «ΜΕΡΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ» .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - «ΜΕΡΕΣ  ΚΙΘΑΡΑΣ»
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
«ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ, Η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ»
Η  1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού – «Μέρες Κιθάρας», ξεκινάει στις 27 Ιουλίου του 2015, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας,  με στόχο να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές κιθαριστικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Μόλις 30΄ λεπτά από τους Δελφούς και την κοσμική Αράχοβα, στην πανέμορφη Αμφίκλεια, το Αγρόκτημα «Αμφίκαια», διοργανώνει με την συμπαράσταση του Συλλόγου  Ελλήνων Κιθαριστών, και την συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων Ελλήνων Κιθαριστών (Καθηγητών και Σολίστ), μια ξεχωριστή Κιθαριστική Ακαδημία.  Όλα αυτά σε ένα εξοχικό περιβάλλον μέσα στην φύση, σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα αγροτουρισμού της χώρας μας.
Επίσημος προσκεκλημένος της Ακαδημίας, είναι «ο Θρύλος της κλασικής κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό», Βαγγέλης Μπουντούνης, που μαζί με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ακαδημίας, Μάρω Ραζή και τα Κιθαριστικά  Σύνολα τους, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση. Συμμετέχουν ακόμη, το Κιθαριστικό Ντουέτο της Sony Classical  International, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), η ανερχόμενη Σολίστ Μαίρη Νικολάου, ο γνωστός Σολίστ -Καθηγητής Χάρης Κανελλίδης και το περίφημο Κιθαριστικό Τρίο Ανταλετάκ.
Ξεχωριστή τιμή για την Ακαδημία είναι η συμμετοχή και η σύμπραξη με την κλασσική κιθάρα του διάσημου ντουέτου εγχόρδων String Demons.
Οι εκδηλώσεις της Κιθαριστικής Ακαδημίας, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στην 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 2016.
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.