Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Νέο κατάστημα στην πάνω πλατεία Αμφίκλειας

Ένα ακόμα ξεχωριστό κατάστημα στην κατηγορία του κλάδου εστίασης, πραγματοποίησε το ξεκίνημά του στην δροσερή Πλατεία Παρνασσού [Πάνω Πλατεία] στην Αμφίκλεια αυτές τις μέρες. (Στου Μαργιόλα, για τους παλιούς.)
Πρόκειται για κατάστημα το οποίο διαθέτει και τραπεζοκαθίσματα στο χώρο της πλατείας και μάλιστα συγγενεύει ιδιοκτησιακά με το κατάστημα «Κελάρι Παρνασσού» της Κάτω Πλατείας. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες το κατάστημα θα λειτουργεί ως παρασκευαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και χώρος σερβιρίσματος παγωτού, καφέ κλπ. Καλή αρχή και ακόμα καλλίτερη συνέχεια.
Συνολικά, οι επαγγελματίες της δροσερής και ήσυχης Πάνω Πλατείας της Αμφίκλειας αλλά και της οδού Αθαν. Ευταξία που τερματίζει εκεί, παρά τις γνωστές τωρινές ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, αγωνίζονται να κρατηθούν αλλά και για να κρατήσουν ζωντανή μια ελκυστική περιοχή στις παρυφές του παραδοσιακού οικισμού της κωμόπολης και το καταφέρνουν. Αξίζουν πέρα για πέρα την στήριξη.
   
Δ.Ι.Καλπύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.