Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΣΕ- Εκπτωση 50% στους επιβάτες λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες που θα ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ψηφίσουν ενόψει της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, χορηγεί έκπτωση 50% στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο προορισμό τους.

Επίσης θα χορηγείται έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Η παραπάνω έκπτωση 50% αποκλειστικά θα ισχύει και θα παρέχεται για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 01 έως και 06 Ιουλίου 2015.

Η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά, θα παρέχεται και στους ψηφοφόρους επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου του δικτύου, για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου.
Πηγή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.