Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η 1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού – «Μέρες Κιθάρας» ξεκινισε

  Η  1η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού – «Μέρες Κιθάρας», ξεκινάει στις 28 Ιουλίου του 2015, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας,  με την συμμετοχή του διεθνούς φήμης Έλληνα Σολίστ, Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας "Αμφίκαια" Στέλιου Γκόλγκαρη, ο οποίος θα συμπράξει με το διάσημο ντουέτο εγχόρδων String Demons (Κωνσταντίνο & Λυδία Μπουντούνη). Επίσημος προσκεκλημένος της Ακαδημίας, είναι «ο Θρύλος της κλασικής κιθάρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό», Βαγγέλης Μπουντούνης, που μαζί με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Ακαδημίας, Μάρω Ραζή και τα Κιθαριστικά  Σύνολα τους, δίνουν μια διαφορετική αίγλη στην διοργάνωση.
    Συναυλίες στα πλαίσια  της Ακαδημίας, θα δώσουν ακόμη οι γνωστοί Σολίστ: Μαίρη Νικολάου, Χάρης Κανελλίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος και το περίφημο Κιθαριστικό Τρίο Ανταλετάκ.
Οι εκδηλώσεις της Κιθαριστικής Ακαδημίας, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στην 2η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 2016.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στης 21:00 και θα είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  
   
 
https://www.facebook.com/evangelos.boudounis
Φωτογραφίες από τον κ. Δ. Καλπύρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.