Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αίσχος- Έκλεισαν τους παραδρόμους της εθνικής στο "90".

Σε όσους ταξιδεύουν συχνά Λαμία - Αθήνα, είναι γνωστό ότι για να αποφύγουν τα πανάκριβα μετωπικά διόδια της Θήβας, χρησιμοποιούσαν τους παράδρομους που υπάρχουν μέσα από τα καταστήματα - πρατήρια στο "90".  
Από το απόγευμα της Τετάρτης δεν υπάρχει αυτή η πρόσβαση πλέον, αφού τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας τοποθέτησε μπάρες στα σημεία που ο παράδρομος είχε πρόσβαση στο πρατήριο και από εκεί στην εθνική οδό. 
Πολλοί ταξιδιώτες, που ταξίδευαν το απόγευμα της Τετάρτης, από Αθήνα προς Λαμία, εγκλωβίστηκαν αφου δεν ειχαν πρόσβαση στο "90" και λίγο πιο πέρα ο παράδρομος οδηγούσε σε χωματόδρομο ή αδιέξοδο. 
Οι οδηγοί δεν ήξεραν που να πάνε και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω, ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ οδηγών και υπαλλήλων που τοποθετούσαν τις μεταλλικές μπάρες. 
Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης... 
  
Κλικάρετε για μεγέθυνση 
Σχόλιο Blog AMFIKLIA
Δυστυχώς όσοι από τους συμπατριώτες μας (μεταξύ αυτών και εμείς βέβαια), χρησιμοποιούσαν τον παράδρομο για να αποφύγουν 2,5€ διόδια παραπάνω στην άνοδο και άλλα τόσα στην κάθοδο , πλέον δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Έτσι ή θα πληρώνουμε 3,9€ διόδια στην Θήβα τόσο σε άνοδο όσο και σε κάθοδο, αντί για 1,5 € από τα πλευρικά της Θήβας μέσω παραδρόμου πριν, ή θα αναγκαζόμαστε να πάμε από την Θήβα-Λιβαδειά κτλ, δηλαδή από την παλιά Εθνική οδό δηλαδή βγαίνοντας στην έξοδο της Θήβας, και να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις δεκάδες νταλίκες που κυκλοφορούν εκεί........ Οτι και να πει κανείς είναι πραγματικά λίγο... ΝΤΡΟΠΗ , μόνο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.