Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Σύλλογος Αγοριανιτών - Μουσείο λαϊκής τέχνης & παράδοσης "Αγγελική Χατζημιχάλη"


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΟΣ
«Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»
Η καλοκαιρινή μας έκθεση απ’ την πλατεία του χωριού μας μεταφέρεται τώρα στην Αθήνα, στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Δήμου Αθηναίων, στην Πλάκα.
Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», τιμώντας  τις γυναίκες της υπαίθρου και τα έργα τους, διοργανώνει έκθεση με θέμα την «Προίκα».
Η διοργάνωση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας, όπου θα εκτεθούν εργόχειρα και υφαντά των γυναικών της περιοχής μας.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε όσες από εσάς θέλετε να συμμετάσχετε στην έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Μουσείου, μπορείτε να προσφέρετε εργόχειρα και κυρίως υφαντά ως εκθέματα, για το διάστημα που θα διαρκέσει η έκθεση.
Η συμμετοχή μας στην έκθεση του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Δήμου Αθηναίων, μοναδικό στο είδος του με μεγάλη επισκεψιμότητα, αποτελεί τιμή για τις υφάντρες του χωριού μας και για τα χωριά μας .
Όσες έχετε διάθεση, θέλετε και μπορείτε ελάτε να συμμετάσχουμε με εκθέματα σε αυτό το Αγοριανίτικο ραντεβού με το παρελθόν.
Διάρκεια Έκθεσης : 21 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2018
Εγκαίνια Έκθεσης: 21 Απριλίου, ώρα 19.30
Υπεύθυνος έκθεσης: Κατοίκος Δημήτριος
Επιμελήτρια έκθεσης: Χρυσοντίνα Παπαδάμ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η παραλαβή των υφαντών-εκθεμάτων θα γίνεται στο Μουσείο (Τρίτη έως Παρασκευή 9.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ.), από τους υπεύθυνους του Μουσείου προκειμένου να επιλεγούν τα πιο αντιπροσωπευτικά της περιοχής.
Τελευταία ημέρα παραλαβής: Τρίτη 17/04/2018
Δ/νση: οδός Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα (πάροδος Αδριανού 111)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.