Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μονοπάτι Παρνασσού 2018: Δελτίο τύπου (video)


Δελτίο τύπου  11.04.2018
Μονοπάτι Παρνασσού 2018 / 28 και 29 Απριλίου 

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εγγραφές των αγώνων. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί νωρίτερα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών (σύμφωνα με την προκήρυξη) οι εγγραφές για τους αγώνες του Μονοπατιού Παρνασσού 2018 θα λήξουν την Παρασκευή 20 Απριλίου. Οι αθλητές που δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους θα πρέπει να την ολοκληρώσουν μέχρι αυτή την ημερομηνία.
Ο 2ος αγώνας του πρωταθλήματος Skyrunner Series Greece 2018, που είναι και ο αγώνας Μονοπάτι Παρνασσού των 24,2 χιλιομέτρων, συγκεντρώνει όπως κάθε χρόνο τον κύριο όγκο των συμμετοχών, που πλησιάζουν έως τώρα τις 400. Λιγότερες είναι οι δηλώσεις στους υπόλοιπους αγώνες.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να βιώσουν οι αθλητές μια ακόμη άρτια διοργάνωση. Έτοιμο είναι και το τεχνικό μπλουζάκι που θα πάρουν οι αθλητές, σαν αναμνηστικό της συμμετοχής τους.
Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο διοργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο Διόνυσο Αμφίκλειας και συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας. Μεγάλοι χορηγοί οι εταιρίες La Sportiva και Odlo που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Active Point και η εταιρία Δέλτα Τεχνική.
Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.