Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Μονοπάτι Παρνασσού 2018-Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου  24.04.2018
Μονοπάτι Παρνασσού 2018 / 28 και 29 Απριλίου

Επιπλέον συμμετοχές στη γραμματεία των αγώνων. Το πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου.

Ενώ απομένουν λιγότερο από 4 εικοσιτετράωρα για την έναρξη της διοργάνωσης και η οργανωτική επιτροπή φροντίζει για τις τελευταίες λεπτομέρειες, οι επιβεβαιωμένες εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και στους τρεις αγώνες της Κυριακής. Η οργανωτική επιτροπή, για να ικανοποιήσει την ζήτηση για επιπλέον θέσεις που συνεχίζεται μετά τη λήξη των εγγραφών, φρόντισε να εξασφαλίσει τη δυνατότητα για 30 ακόμη συμμετοχές σε καθένα από τους τρεις ορεινούς αγώνες της διοργάνωσης. Οι συμμετοχές αυτές θα δοθούν στη γραμματεία το Σάββατο και την Κυριακή, μέχρι συμπλήρωσης του παραπάνω αριθμού.
Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο το απόγευμα θα γίνουν οι 3 παιδικοί αγώνες για παιδιά 6 έως 15 ετών και θα ακολουθήσει για όλους ο αγώνας Αμφίκλεια City Trail στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας, με δωρεάν συμμετοχή.
Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο διοργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο Διόνυσο Αμφίκλειας και συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας. Μεγάλοι χορηγοί οι εταιρίες La Sportiva και Odlo που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Active Point και η εταιρία Δέλτα Τεχνική.

Σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό διήμερο.
Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.