Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αρης Αμφίκλειας-Αίαντας Αυλίδας 54-59

Δεν τα κατάφερε η ανδρική μας ομάδα καθώς ηττήθηκε με σκορ 54-59 από τον Αίαντα Αυλίδας σε ένα παιχνίδι που στην κυριολεξία χάθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού!
Τη νίκη πήρε ο Αίαντας Αυλίδας που επικράτησε του Άρη Αμφίκλειας με 54-59.
Η ομάδα της Αμφίκλειας είναι πλέον σίγουρα 10η στη βαθμολογία και χρειάζεται να παραμείνει η Παναγίτσα στη Γ’ Εθνική ώστε να αποφύγει και εκείνη τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία.
Από την άλλη ιστορικής σημασίας ήταν η νίκη που πέτυχε η ομάδα του Σάλιαρη καθώς μπήκε για τα καλά στο κόλπο της τετράδας. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Αίαντας είναι να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Σύλλα και η Ιτέα να ηττηθεί από τον Μάκαρο στην έδρα της.
Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο και με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να ξεφύγει με 21-12 και 30-16 στο πρώτο ημίχρονο.
Η συνέχεια όμως ανήκε στην ομάδα του Σάλιαρη που με πιεστική άμυνα ροκάνισε τη διαφορά μειώνοντας στο 30’ σε 43-39 ενώ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 52-55.
Εκεί, ο Παπαδάκης πήρε το ριμπάουντ αλλά κόπηκε κάτω από το καλάθι και ο Αργυρίου στα 16’ δευτερόλεπτα για το τέλος με ½ βολές έδωσε αέρα τριών πόντων στην ομάδα του (53-56).
Στην επόμενη επίθεση ο Άρης έβγαλε ξεμαρκάριστο τρίποντο με τον Τσεκούρα που όμως αστόχησε για να βάλει ο Αίαντας τις βολές και να επικρατήσει τελικά με 54-59.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Χριστοδούλου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-12, 30-16, 43-39, 54-59.

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Ζανιάς, Μώρος 8 (1), Μιχέλης 8 (1), Κάτσικας 2, Παπαδάκης 9, Νικόλοβ, Χούμπα 3 (1), Τσεκούρας 20 (1), Παπαναγιώτου, Γεωργόπουλος 4, Χατζής.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ (Σάλιαρης): Αργυρίου 16 (1), Δεληκωστας, Μαλισιόβας 8, Σπύρου 4, Παπαχαραλάμπους 1, Μπαλτάς, Τσιώλης 11 (1), Βασιλείου, Κωνσταντούρας 15, Αργυρός, Κόφφας 4.
Φωτορεπορτάζ: Δ.Ι. Καλπύρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.