Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΕΧΟΣ αμφίκλειας-Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια χειμερινή σεζόν έφτασε στο τέλος της , τα τμήματα αλπικού σκι έκλεισαν άλλη μια χρονιά με επιτυχία και κυρίως με ασφάλεια.
Αλπικό σκι. Φέτος ήταν Μια σεζόν με πολλά χιονιά (την χαρά μας) αλλά δυστυχώς με πολλά Σαββατοκύριακα κλειστό το χιονοδρομικό λόγο ισχυρών ανέμων. Έτσι αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές αλλαγες στο προγραμμα μας  και καποιες φορες διπλες μεταβασεις για να μπορεσουμε να  κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερες προπονησεις.
Η φετινη προπονητικη σεζον ηταν πιο αρτια με πολλα νεα παιδια στο φυτωριο μας και πιο πολλους προπονητες στην ομαδα μας. Καταφεραμε να εχουμε καλυτερη κατανομη στα τμηματα βαση ηλικιας και του επιπεδου κάθε παιδιου . Δωσαμε εμφαση στην ασφαλεια , την ομαδικοτητα , την εκμαθηση νεων συγχρονων τεχνικων .
Βασικος μας στοχος είναι να αγαπησουν τα παιδια το βουνο και τις δρασεις του.
Fis snowkids. Για δευτερη συνεχή χρονιά αναλάβαμε το πρόγραμμα της Παγκόσμιας ομοσπονδιας σκι . Από ολη την Στερεα Ελλάδα περίπου 1000 παιδιά ,ανέβηκαν στο χιονοδρομικό ,φόρεσαν σκι, έκαναν μάθημα και αξιολογηθήκαν από ειδικευμένους προπονητές ,παίρνοντας το διαβατήριο τους στην χιονοδρομία . Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  με επιτυχία και μια από τις μεγαλύτερες δράσεις που γίνονται στην Ελλάδα για παιδιά έγινε με έδρα την Αμφίκλεια και οργανωτή σύλλογο τον ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία την ελληνική ομοσπονδία χιονοδρομίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ,την Διεύθυνση του χιονοδρομικού και την Διεύθυνση  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που μας βοήθησαν και παρείχαν  ειδική εκπτωτική πολιτική ώστε να μπορέσει αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα και να είναι χαμηλό το κόστος για τα παιδιά που συμμετείχαν .
Θερινές Πεζοπορείς .
 Με την ευκαιρία  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις οργανωμένες πεζοπορείς που θα γίνουν την φετινή σεζόν στην περιοχή μας .
Ξεκινώντας τις πεζοπορίες μας  έχουμε εμπλουτίσει και οργανώσει το πρόγραμμα μας ώστε να γίνουν αποστολές για όλες τις άλικες και για όλα τα επίπεδα αντοχής.
Τους επομένους μήνες μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνουν 4 οργανωμένες διαδρομές.
στην ΜΠΑΡΟΥΤΟΣΠΗΛΙΑ
στην Αγιαρσαλη  Άγιο Νικολαο Βελιτσας
στην Αγιαρασλη με θεια Λειτουργιά
στην Λιακουρα την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

 Ημερομηνίες ,πληροφορίες, λεπτομέρειες, απαιτήσεις για τις διαδρομές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook @exosAmfiklias .
Ενέργειες / νέα 
-          γίνονται προσπάθειες για αλλαγή του συνόλου του εξοπλισμού και των υποδομών του Συλλόγου για την περίοδο 2020+ ,
-          προετοιμάζουμε την χάραξη περιπατητικών μονοπατιών σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αμφίκλειας
-          διεκδικούμε την ανάληψη για 3η χρονιά της οργάνωσης για το 2019  της δρασης της fis snowkinds για τα δημοτικά σχολεία
-          διεκδικούμε την οργάνωση Αλπικών αγώνων για το 2019 
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καλέσουμε να παρευρεθούν  το ερχόμενο φθινόπωρο ΟΛΑ τα μέλη και οι φίλοι  του ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ όπου θα οργανωθεί γενική συνέλευση με θέματα: λογοδοσία απερχόμενου διοικητικού συμβούλιου ,ανάγνωση έκθεσης εξελικτικής επιτροπής ,έγκριση απολογισμού  διετίας, αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ κ εξελεγκτικής επιτροπής
Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση σας και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.