Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Σώμα Ελλήνων προσκόπων-Δελτίο τύπου

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Σ.Ε.Π για το χθεσινό συμβάν
Ενημέρωση σχετικά με την προληπτική εκκένωση Προσκοπικής κατασκήνωσης στην Περδικόβρυση Παρνασσού μετά από πυρκαγιά στην περιοχή
Συνολικά 51 μέλη (39 ανήλικα, 12 ενήλικα) του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) καθώς και 73 μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) εκκένωσαν προληπτικά και με ασφάλεια τον χώρο της Προσκοπικής κατασκήνωσης που πραγματοποιούσαν σε χώρο του Σ.Ε.Π στην Περδικόβρυση Παρνασσού ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από κεραυνό σε μακρινή απόσταση από το χώρο της κατασκήνωσης. Τη φωτιά εντόπισαν στις 01:40 της 11ης Ιουλίου ενήλικα μέλη του Σ.Ε.Π. και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο άμεσης εκκένωσης.
Τα 124 ενήλικα και ανήλικα μέλη του Σ.Ε.Π. και του Σ.Ε.Ο. μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους με πούλμαν στο γυμναστήριο Αμφίκλειας όπου και διανυκτέρευσαν και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τους Αρχηγούς τους.
Έως σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Σ.Ε.Π. θα επιστρέψουν στην κατασκήνωση.
Το Σ.Ε.Π. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αμφίκλειας για την άμεση υποστήριξη και την μεταφορά των μελών του.
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.