Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: κλειστά όλα τα σχολεία της Χώρας για 14 ημέρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας όλα τα σχολεία της Χώρας, όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά από....
αύριο Τετάρτη 11.03.2020 και για 14 ημέρες, για λόγους πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού. Η απόφαση αφορά βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, ΙΕΚ ιδιωτικά και δημόσια, ΑΕΙ, ΤΕΙ.
Σε εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης, συνεπώς αναστέλλεται από αύριο η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας καθώς και των Παιδικών Σταθμών Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορεας.
Από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ανακοινώνονται διαρκώς προληπτικά ειδικά μέτρα, που αφορούν δράσεις για τον περιορισμό της πιθανότητας της εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού στην πατρίδα μας και έχουν ως κύριο στόχο, την προστασία πρωτίστως των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Κατόπιν των ανωτέρω, αναστελλονται όλες οι δράσεις στις λέσχες φιλίας Αμφίκλειας και Ελάτειας, τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού καθώς και δράσεις συλλόγων που πραγματοποιούνται σε δημοτικούς χώρους. Καλούμε όλους τους συλλόγους του Δήμου μας και τους δημότες μας, όπως εφαρμόσουν ρητά τις οδηγίες που ανακοινώνονται συνεχώς από τους αρμοδίους φορείς, που στόχο έχουν την προστασία όλων μας.
Συστήνουμε σε όλους τους δημότες μας την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής, την διατήρηση της ψυχραιμίας , και την ορθή πληροφόρηση από τα αρμόδια όργανα του κράτους.
Επισημαίνουμε ότι η τήρηση αυτών των μέτρων πρόληψης αποτελεί και ατομική ευθύνη των πολιτών. Ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ από τον οποίο έχει ζητηθεί ενημέρωση για κάθε πιθανή εξέλιξη.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας
Αθανασία Πλ. Στιβακτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.