Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας - 150 καλάθια διανεμήθηκαν σε συνανθρώπους μας

Με έναν διαφορετικό εορτασμό "Μένοντας Σπίτι", το Μεγάλο Σάββατο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές που ετοίμασαν με μεγάλη χαρά τα "Καλάθια Αγάπης".
Περίπου 150 καλάθια διανεμήθηκαν σήμερα σε συνανθρώπους μας που τα είχαν πραγματικά ανάγκη.
Τα χαμόγελα και η ευγνωμοσύνη που εισπράξαμε, αποτελούν κινητήρια δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Η έκφραση αγάπης με όποιο τρόπο κι αν εκδηλώνεται, η ομοψυχία και η ενότητα ας αποτελέσουν το έναυσμα για δράση και πρωτοβουλία αλληλοβοήθειας από όλους μας. Μένουμε σπίτι, αλλά δεν ξεχνάμε το συνάνθρωπο. Ειδικά το φετινό Πάσχα, που οι συνθήκες της πανδημίας επιβάλλουν έναν ιδιότυπο εορτασμό.
Πάσχα σημαίνει δύναμη ψυχής αλλά και έξοδος, διάβαση, πέρασμα από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από τον θάνατο στη ζωή. Ας γίνει η λαμπροφόρος Ανάσταση του Χριστού μας, μια έξοδος από τον ατομισμό στην κοινωνία της αγάπης, μια διάβαση από το ‘’εγώ’’ στο ‘’εμείς’’, ένα πέρασμα από τις ποικίλες φανερώσεις του θανάτου στην εμπειρία της αναστημένης ζωής. Ειδικότερα στις μέρες μας, όπου ο Άνθρωπος δοκιμάζεται δεινώς από την επέλαση του ιού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καλό κι ευλογημένο Πάσχα σε όλους!
Καλή Ανάσταση με υγεία, γαλήνη και αισιοδοξία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.