Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δωρεά αυτοκινήτου της Hertz στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για 2 μήνες

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η έμπρακτη αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός δεν αποτελούν πλέον ουτοπία αλλά υπαρκτή πραγματικότητα. Είναι συγκινητική και ελπιδοφόρα η κάθε είδους βοήθεια που μπορεί να παρασχεθεί αυτό το διάστημα ειδικά σε μικρούς Δήμους όπως ο δικός μας.
Σήμερα, είχαμε τη χαρά ως Δήμος να τύχουμε μιας τέτοιας χειρονομίας. Η εταιρεία Hertz, γνωστή στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτου, δείχνοντας την κοινωνική της πολιτική και το ανθρώπινο πρόσωπό της, μας διέθεσε δωρεάν ένα αυτοκίνητο για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό το γεγονός μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις για κοινωνική προσφορά προς τους δημότες μας.
Η παραλαβή του οχήματος έγινε από τους αντιδημάρχους του Δήμου μας Χρήστο Βαϊτσο και Ζήσιμο Λαπατσάνη στο υποκατάστημα της Παιανίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της εταιρείας Ηertz για αυτή τους τη γενναιόδωρη κίνηση και να ευχηθώ η πράξη τους αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.