Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Οριστική παύση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού


Για την περίοδο 2019-2020 η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εφαρμόζει αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στην ελληνική επικράτεια, μεταξύ των οποίων το κλείσιμο των χιονοδρομικών-αθλητικών κέντρων, των ακτών, των μουσείων, την απαγόρευση των μαζικών συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους, κ.ά.
Μετά την ανακοίνωση της προσωρινής παύσης λειτουργίας των Χιονοδρομικών μας Κέντρων Παρνασσού (Κελλάρια και Φτερόλακας) και Βόρα –Καϊμακτσαλάν, δυστυχώς, και παρά το γεγονός πως υπάρχει ακόμη άφθονο χιόνι, προχωρούμε σε οριστική παύση της λειτουργίας μας για την φετινή χιονοδρομική περίοδο 2019-2020, τηρώντας την απαγόρευση του συγχρωτισμού και των μαζικών συναθροίσεων.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΤΑΔ λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με στόχο να παραμείνουμε όλοι και όλες μας ασφαλείς και υγιείς, ώστε να απολαύσουμε το χιόνι και τα όμορφα βουνά μας την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμβολή όλων σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.