Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας - Θέση εργασίας με απόσπαση

Γνωστοποίηση  22-4-2020
Γνωστοποιείται απ` τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας, ότι προκειμένου να καλυφτεί από 1ης Σεπτεμβρίου 2020 μια θέση εργασίας με απόσπαση ενός εκπαιδευτικού, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί όλων ανεξαιρέτως των βαθμίδων, θα πρέπει αφού έλθουν σε επαφή και συνεννόηση με τον Προϊστάμενο
κ. Αθανάσιο Κουμπούρη ή την Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Kυρία Ελένη Μπέσιου-Καρούμπη, να προετοιμάσουν την αίτησή τους η οποία και θα πρέπει να υποβληθεί αρμοδίως ( 30-4-20 έως 7-5-20 )
Για  σχετική ενημέρωση και οποιαδήποτε  διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι ή οι εκπρόσωποί τους, μπορούν να τηλεφωνούν στην έδρα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης που στεγάζεται στον πρώτο όροφο του Παπακώστειου Πνευματικού Κέντρου επί της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στην Αμφίκλεια, για πληροφορίες καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 10πμ έως και 1.30μμ στο τηλέφωνο 22340 29033 καθώς επίσης και στο 6945 553266 όλες τις ημέρες και ώρες . 
 Για την Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφικλείας
    Ο  Προϊστάμενος                                     Η  Πρόεδρος   
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ          ΕΛΕΝΗ  ΜΠΕΣΙΟΥ – ΚΑΡΟΥΜΠΗ

2 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή να ζητάτε απόσπαση εκπαιδευτικού για να καλύψετε θέση βιβλιοθηκονομου!! Να πανε λοιπόν κ οι βιβλιοθηκονομοι να διδάξουν στα σχολεία μήπως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Θέσεις καθορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας & όχι από τους Υπαλήλους Κα η Κε Προπέτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.