Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Σύνδεσμος Αμφικλειέων-Η Νέα διοίκηση

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο μας

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου
Πρόεδρος: Νικαλέξης Iωάννης
Αντιπρόεδρος: Στρατής Δημήτριος
Γεν. Γραμματέας: Μερεντίτης Στυλιανός
Ταμίας: Στιβακτή Ελένη
Ειδ. Γραμματέας: Παπαδάμ Χρυσοντίνα
Έφορος Επικοινωνίας: Καρούμπης Νικόλαος
Έφορος Γραφείων: Ζάχαρη Παναγιώτα

Υπεύθυνος ύλης εφημερίδας «Αμφίκλεια»: Στρατής Δημήτριος

Συντακτική επιτροπή εφημερίδας «Αμφίκλεια»: Σκλαβούνου-Τριφύλλη Φούλα, Ρεστέμη Ευφροσύνη, Ξύδης Παναγιώτης, Παπαδάμ Χρυσοντίνα  Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Να συγχαρούμε λοιπόν , τόσο για την εκλογή τους όσο και για την ανάληψη των Διοικητικών τους καθηκόντων όλα τα μέλη του νέου Συμβουλίου, των επιτροπών και της συντακτικής επιτροπής , του Συνδέσμου των Απανταχού Δαδιωτών . Νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες για μια δραστήρια και παραγωγική θητεία στην πορεία των επόμενων χρόνων. Με τις ευχές και την βοήθεια όλων μας ,να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο Σύνδεσμος, να πλατύνει και να αγκαλιάσει φέρνοντας κοντά του όσους περισσότερους πατριώτες γίνεται. Μια επανεκκίνηση με αισιοδοξία και μεράκι είναι αναγκαία. Η μαζικότητα , η συμμετοχή, η έγνοια και το ενδιαφέρον για πιο συλλογική δράση, είναι καθοριστικά και ουσιώδη στοιχεία για μια υπαρκτή κατ` αρχάς αλλά και διακριτή και πολύτιμη προσφορά του Συνδέσμου, τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα όσο και στους συμπατριώτες , που πρέπει να αισθανθούν αλλά και να υπολογίζουν στη έμπρακτη συλλογική μας αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια όταν κι όπου χρειαστεί .
    Υποχρεώσεις , δυσκολίες και συγκυρίες , ίσως όμως και αμέλειες , να αποστερούν μέχρι τώρα απ` την απαραίτητη μαζικότητα και συλλογικότητα, μα είναι νομίζω εντελώς απαραίτητο πλέον, αυτό να διορθωθεί. Το νέο ΔΣ κατανοώντας την ανάγκη αυτή, ας απλώσει πρόθυμο χέρι αρωγής και συνεργασίας και ας βρει εκείνους τους τρόπους που θα διορθώσουν καλύπτοντας το εμφανές αυτό έλλειμμα . Είμαστε ολοι μας εδώ πρόθυμοι κι όπως ο καθένας μας μπορεί, για να σταθούμε δίπλα στις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες του νέου Δ. Συμβουλίου . Λίγο όραμα , σταθερή στόχευση και κάμποσο μεράκι και το βήμα μπροστά είναι κατορθωτό και βέβαιο. ** Για το θέμα της εφημερίδας να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε .
    Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο σας αγαπητοί/ες συμπατριώτες/σες. Τις ευχές και τα συγχαρητήρια και στο νέο μας Πρόεδρο .
    Δι` ευχών και με εκτίμηση ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.