Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Απογραφή 2021-Αδιαφορία από τους ετεροδημότες μας. Τελευταία προειδοποίηση!!

 Σε συνέχεια της επείγουσας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας για την Απογραφή που τελειώνει σε 2 ημέρες θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις για την συμπεριφορά όλων μας προς το χωριό μας και κατ'επέκταση προς τον Δήμο μας.

Οπως ανέφερε και η ανακοίνωση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της Απογραφής για τον Δήμο μας αλλά και για την πόλη της Αμφίκλειας είναι απλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ!!! 

Κατανοητό είναι να μειωθεί ο πληθυσμός λόγω αστυφιλίας και έλλειψης εργασίας... Και αυτό αφορά όλη την επαρχία γενικώς. Αλλά όλα έχουν και ένα μέτρο.

Μεγάλο μέρος των ετεροδημοτών κυρίως δεν μπήκε καν στον κόπο να απογραφεί στον Δήμο μας και στην πόλη μας. Και για τους εργαζόμενους που έχουν παιδιά και κατοικούν αλλού μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά τα σχολεία των παιδιών. 

Αλλά για τους συνταξιούχους αυτό που συμβαίνει είναι ακατανόητο...Να μην επιλέγουν να απογραφούν στην πόλη μας από την στιγμή που δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα αν το κάνουν.

Ενώ άλλο κομμάτι αφορά τους αρνητές της απογραφής και τους αδιάφορους ως προς αυτή. Άλλο ακατανόητο αυτό που μάλλον χρήζει και περαιτέρω εξέτασης άλλου είδους......

Σε 2 ημέρες τελειώνει η Απογραφή πληθυσμού. Και όταν θα βγουν τα αποτελέσματά της, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τότε όλοι μας θα ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ με αυτά που θα δούμε.. Και θα αρχίσουμε τους αφορισμούς και τις κουβέντες και την επίρριψη ευθυνών δεξιά και αριστερά... 

Μόνο που τότε θα είναι πλέον πολύ αργά γιατί η επόμενη απογραφή θα γίνει το 2031.. Δηλαδή σε 10 χρόνια από τώρα. Και μέχρι τότε θα πορευτούμε με τα σημερινά αποτελέσματα.

Οπότε δεν θα υπάρχουν πλέον περιθώρια και χρόνος για να επανορθωθεί η τεράστια ζημιά που θα έχει γίνει με την εγκληματική αδιαφορία όλων μας προς την πόλη μας και κατ'επέκταση προς τον Δήμο μας...

Επαναλαμβάνουμε ότι όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της απογραφής θα τρίβουμε τα μάτια μας από το αποτέλεσμα που θα προκύψει............

Όποιος λοιπόν έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του έστω και τις 2 τελευταίες ημέρες ας σπεύσει να απογραφεί και ας βοηθήσει τον τόπο όσο ακόμη μπορεί.. Γιατί την Τετάρτη νομίζω η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Και τότε θα είναι πλέον αργά για όλους μας.... Και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αντίστοιχα με τον πληθυσμό θα μειωθούν και τα κονδύλια που αναλογούν στον Δήμο μας, οπότε θα πρέπει να μειωθούν και οι απαιτήσεις μας από τις υπηρεσίες του  Δήμου αντίστοιχα. Ενώ πλέον σε επόμενη τυχόν αναδιάρθρωση των Δήμων δεν θα πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση αν ο Δήμος μας τελικά συγχωνευτεί με κάποιον άλλον μεγαλύτερο Δήμο.......(Μπορεί να κινδυνολογούμε αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα).

Εμείς απλά κάνουμε μία τελευταία προειδοποίηση προς κάθε σκεπτόμενο πατριώτη. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί και ανάλογα με την συνείδησή του απέναντι στον τόπο που τον γέννησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.