Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Την πρώτη του δια ζώσης Συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε,το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Την πρώτη του δια ζώσης Συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας, προκειμένου να διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Δ.Σ., καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ομόφωνα εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο κ. Αντώνης Πόρρος, στον οποίο ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία. Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τσιάμης, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί στην κοπή πίτας που ακολούθησε, απηύθυνε χαιρετισμό, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον νεοεκλεγέντα. Υποδειγματικός, ενωτικός και ευπροσάρμοστος υπηρέτησε υπεύθυνα τον ρόλο του, επιδεικνύοντας ηγετικό πνεύμα και αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, η οποία θα διατηρηθεί και στην πορεία, αφού παραμένει ως ενεργός και πάντα δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος.
Οι Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας, με διάθεση επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο μας και άμβλυνσης των διαφορών προς όφελος των δημοτών μας. Αυτό ήταν και το μήνυμα της σημερινής πρώτης συνεδρίασης για τη νέα χρονιά. Ενότητα, σύμπνοια, διάλογος, εποικοδομητική αντιπαράθεση, αποτελεσματική διοίκηση. Με υγεία και την ευχή να απαλλαγούμε σύντομα από τον εφιάλτη της πανδημίας, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.