Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Τα νέα δρομολόγια των τρένων από Αμφίκλεια (από 15/5/22). Τα νέα δεν είναι πολύ καλά γενικά..

 Στο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκονται ήδη αναρτημένα τα νέα δρομολόγια των τρένων που θα περιλαμβάνουν την Αμφίκλεια προς Αθήνα και Λαμία αντίστοιχα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι από Αθήνα για Αμφίκλεια υπάρχει 1 απευθείας δρομολόγιο στις 20:21 με άφιξη στην Αμφίκλεια στις 00:16 , το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν βολεύει καθόλου από άποψη ώρας, αλλά τέλος πάντων το προσπερνάμε και 6 δρομολόγια με ανταπόκριση από Τιθορέα. (βλέπε την παρακάτω φωτογραφία).

Αντίστοιχα από Αμφίκλεια προς Αθήνα υπάρχει 1 απευθείας δρομολόγιο το οποίο κάθε Δευτέρα και Σάββατο φεύγει από Αμφίκλεια στις 7:45 και κάνει  2 ώρες και 13 λεπτά να φτάσει Αθήνα και τις υπόλοιπες ημέρες υπάρχει 1 δρομολόγιο επίσης που φεύγει από Αμφίκλεια στις 8:02 και φτάνει στην Αθήνα μετά από 3 ώρες και 55 λεπτά!!!!!! ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΛΑ όταν μιλάμε για το 2022 και όχι για το 1980. Βεβαίως υπάρχουν και άλλα δρομολόγια με ανταπόκριση από τον σταθμό της Τιθορέας , στον οποίο πρέπει να πληρώσεις ταξί για να πας , για να μην κοροιδευόμαστε.(βλέπε τις παρακάτω φωτογραφίες)


Και τέλος μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια από Αμφίκλεια προς Λιανοκλάδι και αντίστροφα στις φωτογραφίες παρακάτω. 

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν βλέπουμε τα 4 καθημερινά ζεύγη δρομολογίων που περιλαμβάνονται στην σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα οποία όμως θα πληρώνεται κανονικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά αντ' αυτού βλέπουμε 1 δρομολόγιο προς κάθε κατεύθυνση (Αθήνα, Λιανοκλάδι) και μάλιστα με κακές ώρες δρομολογίων αλλά και υπερβολική διάρκεια ταξιδίου. Καλό θα ήταν και ο Δήμος μας να το ξανακοιτάξει λίγο το θέμα και να πιέσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τις βάση της σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο αλλά προς τους πολίτες του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής μας , (Γιατί αρκετά χρόνια η κοροϊδία πια!!!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.