Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Αμφίκλεια-Βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στο χαντάκι, ΦΩΤΟ

Η εκτροπή του αυτοκινήτου έγινε γύρω στις 7:00΄ το απόγευμα της Κυριακής στο δρόμο από Τιθορέα προς Αμφίκλεια δίπλα στις γραμμές του τρένου.
Από άγνωστη αιτία η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε εκτός δρόμου, μέσα στο χαντάκι, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το ΑΤ Αμφίκλειας και διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παραλάβουν την οδηγό αφού στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε. ΠΗΓΗ
Δείτε φωτογραφίες..


1 σχόλιο:

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ15 Νοεμβρίου 2022 στις 1:38 π.μ.

    Αν θυμάμαι καλά , εκεί ακριβώς ή περίπου , είχαμε άλλα δυό τρία ανάλογα ατυχήματα . Κατά τον ίδιο τρόπο. Εκτροπή και κατάληξη στο χαντάκι!! Πρέπει να το δούμε υπεύθυνα και σοβαρά το σημείο. Μήπως κάτι φταίει στο οδόστρωμα? στην κλίση του δρόμου και της στροφής? Αν απαιτείται, ας ζητηθεί ενδεχομένως να γίνει επαναχάραξη του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο , με κατάργηση της στροφής. Η δυνατότητα υπάρχει , αφού καταργούμενης της στροφής ο δρόμος εύκολα μπορεί να κατασκευαστεί ευθεία, ενώνοντας το επάνω απ τη σιδηροδρομική γραμμή τμήμα , με το κάτω απ αυτήν. Το τμήμα που θα κατασκευαστεί η νέα μικρής απόστασης αυτή ευθεία, θα καταλάβει τον ακριβώς διπλανό δημόσιο χώρο ( δεξιά όπως κατεβαίνουμε προς Κάτω Τιθορέα ) κι έτσι δεν προκύπτει και θέμα απαλλοτριώσεων , σχετικής γραφειοκρατίας κλπ. Μια σκέψη έκανα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.