Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Ασφαλτόστρωση της οδού Οφιτείας (περιφερειακής οδού)

Υπεγράφη η σύμβαση με τον Ανάδοχο για το έργο: "Ασφαλτόστρωση Οδού Οφιτείας Αμφίκλειας", ποσού 196.590,52€ με Φ.Π.Α. 
Ένα από τα έργα του Δήμου μας που εντάχθηκαν στο LEADER και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.).
Το πρόγραμμα LEADER είναι ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο, με αναπτυξιακούς στόχους, στρατηγικές και δράσεις, τις δυνατότητες του οποίου εκμεταλλευόμαστε σε κάθε ευκαιρία.
Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν τμήμα της εν λόγω περιφερειακής οδού στην Κοινότητα Αμφίκλειας και αποσκοπούν στη βελτίωση της βατότητάς της, αφού τα προβλήματα που παρουσιάζει, λόγω κακοτεχνιών και φθοράς, καθιστούν επισφαλή και δύσκολη την καθημερινή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.
Η αδυναμία υλοποίησης έργων βελτίωσης της δημοτικής οδοποιίας από ίδιους πόρους σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση της πλειοψηφίας των δημοτικών μας δρόμων, κάνουν επιτακτικότερη την ανάγκη αναζήτησης χρηματοδοτήσεων, από μέρους μας, γεγονός το οποίο και πράττουμε διαρκώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.