Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δωρεά 150 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας από τους Γιατρούς του Κόσμου

150 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέλαβε ο Δήμος Αμφίακλειας - Ελάτειας από τη ΜΚΟ "Γιατροί του Κόσμου", χάρη σε παρέμβαση της Γενικής Διευθύντριας της οργάνωσης και εξ Αμφικλείας καταγόμενης κας Ευγενίας Θάνου, κάνοντας τη χαρά μας διπλή.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν, στη συνέχεια, από τον Δήμο σε άπορους συνδημότες μας και σε ευάλωτα νοικοκυριά καλύπτοντας βασικές ανάγκες των συνανθρώπων μας. Μία σημαντική ενίσχυση του δύσκολου έργου της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, αφού οι εν λόγω ανάγκες είναι μεγάλες και διαρκείς, σε μία καθημερινότητα με αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για όλους μας.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Θάνου και τους "Γιατρούς του Κόσμου" για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και τους συγχαίρουμε για τις αξιόλογες δράσεις τους παγκοσμίως. Δράσεις που δεν γνωρίζουν σύνορα, διαχωρισμούς, χρώματα και θρησκείες αλλά εστιάζουν μόνο στον άνθρωπο. Με ιατρική περίθαλψη κυρίως και κάθε δυνατή βοήθεια, παρέχουν τις υπηρεσίες τους διεθνώς, προσφέροντας απλόχερα φροντίδα και αγάπη, γεγονός που αποδεικνύει ότι όσο υπάρχει ανθρωπιά θα υπάρχει και ελπίδα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.