Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

O Διόνυσος Αμφίκλειας στο 3ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Χαμόγελα μοίρασε αλλά και εισέπραξε ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας στη χθεσινή του συμμετοχή στην 1η μέρα του 3ου Παμφθιωτικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει στη Λαμία ο Οργανισμός "Χαμόγελο ου Παιδιού" κι εμείς ήμασταν εκεί να χαρούμε μαζί τους. 
Η διήμερη διοργάνωση πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις και στηρίζεται από πλήθος φορέων της Φθιώτιδας, που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο αλλά πολύτιμο έργο του Οργανισμού. Ένα έργο με κύριο αποδέκτη τα παιδιά, το οποίο αξίζει όλοι μας να ενισχύσουμε.
Τα δικά μας παιδιά εχθές έκαναν πράξη μία ακόμη πτυχή του αθλητισμού, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία, αφού ο αθλητισμός - μεταξύ άλλων - διδάσκει και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν οδοντίατρο, περιηγήθηκαν στον χώρο και έφυγαν γεμάτα όμορφες εικόνες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνδιοργανωτές για την πρωτοβουλία, ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Φέκα και στα παιδιά μας για τη συμμετοχή του "Διόνυσου" και εκπροσώπηση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας σε αυτή την αθλητική γιορτή προσφοράς και συλλογικότητας και θερμές ευχαριστίες στους γονείς που συνόδεψαν την ομάδα μας.
Μόνο χαμόγελα ευχόμαστε, υγεία και αγάπη. "Έχε το νου σου στο παιδί..."!α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.