Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Λαϊκή βραδιά στην Τιθορέα στις 1/7

Ο Πρόεδρος του Τ. Σ. Συμβουλίου Τιθορέας κ.Γιώργος Τσαρούχας και ο εφημέριος του Ναού μας π. Μιχαήλ -με την συμμετοχή της Κοινότητας Τιθορέας ,του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας,του Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Τ.Μ.Ο.Τ και του Συλλόγου Γυναικών Τιθορέας-....διοργανώνουν λαϊκή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κατεδάφιση του υπάρχοντος λεβητοστασίου το οποίο εφάπτεται του ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου,την κατασκευή νέου λεβητοστασίου σε κατάλληλο χώρο, την αγορά λέβητα συμπύκνωσης και την προσαρμογή στο υπάρχον δίκτυο θέρμανσης του ναού.
Λάθη παραλείψεις και δυσλειτουργία υπηρεσιών έχουν οδηγήσει σε στασιμότητα των έργων αποκατάστασης του Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Τιθορέας.
Μετά από έρευνα που έγινε υπάρχει φόβος για την υπάρχουσα αγιογράφιση του Ιερού Ναού από την υγρασία , αλλά και την κακή κατάσταση της πλακόστρωσης του περιβάλλοντος χώρου.
Ευελπιστούμε με την συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας να προβούμε και στην αρμολόγηση του Ιερού Ναού μας που είναι οπωσδήποτε απαραίτητη για να διαφυλαχθεί το ιστορικό μνημείο του χωριού μας.
Καλούμε όλους τους χωριανούς , απόδημους, αλλά και τους φίλους του χωριού μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας στην όμορφη βραδιά που διοργανώνουμε.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου στην πλατεία.
Τοπικό Συμβούλιο Τιθορέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.