Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Δημοτικό σχολείο-Δράση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Διάσχιση μονοπατιού και ερμηνεία περιβάλλοντος για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας - Άγιος Αθανάσιος Αμφίκλειας
Για το 2023 η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με κεντρικό σύνθημα Beat Plastic Pollution, προτρέπει σε μια παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα πλαστικά. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Παρνασσού Οίτης και Προστατευόμενων Περιοχών Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας υποδέχθηκε στην προστατευόμενη περιοχή του Παρνασσού τους μαθητές των Δ΄ και Ε΄ Τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας μαζί με τις εκπαιδευτικούς Μαρία Σκαρμούτσου, Ναυσικά Δαΐου και Κωνσταντία Καραγεώργου.
Με την καθοδήγηση του προσωπικού της Μονάδας, οι μαθητές διασχίσανε το κυκλικό μονοπάτι προς τον Άγιο Αθανάσιο Αμφίκλειας με παράλληλη ερμηνεία περιβάλλοντος, συλλογή και διαχωρισμό απορριμμάτων σε ανακυκλώσιμα και μη.


Ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος μάς υπενθυμίζει την ανάγκη να ζήσουμε σε αρμονία με τη φύση.  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.