Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ο Δήμος Αμφίκλειας Ελάτειας στην έκθεση 𝐋𝐀𝐌𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐎 Central Greece Trade Event

Η έκθεση 𝐋𝐀𝐌𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐎 Central Greece Trade Event άνοιξε, χθες, επισήμως τις πύλες της κι ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, πανέτοιμος, περιμένει να σας υποδεχτεί στο όμορφο περίπτερο C8 στο κτίριο Γ', όπου φιλοξενεί παραγωγούς και επαγγελματίες του Δήμου.
Στο ίδιο κτίριο θα βρείτε περίπτερα των παραγωγών μας Κώστα & Γιώτας Χήνα με τα μοναδικά ρόδια #Rooby, Βιργινίας Γρίβα με τα εξαιρετικά καρύδια #Wellnuts και Μαρίας Φίνου με τα μυρωδάτα βότανα #Tithoherbs, ενώ στο κτίριο Β' θα συναντήσετε το πρότυπο κέντρο τροφοδοσίας του Ιωάννη Στρογγυλάκου με ιδιαίτερες γεύσεις, ποικιλίες καφέ και όχι μόνο. Ολοκληρώστε την περιήγησή σας με μία επίσκεψη στο κτίριο Α' και την "PEL ART", όπου μεταξύ των εκθεμάτων βρίσκονται πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφικό υλικό του Εργαστηρίου Εικαστικών του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Τιθορέας "Φιλοποίμην Φίνος" και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου αντίστοιχα.
Ελάτε να σας συστήσουμε τις ομορφιές, τα ποιοτικά προϊόντα και τα καλλιτεχνήματα του τόπου μας και να φύγετε γεμάτοι νέες γεύσεις και εικόνες!
14 - 18.06.2023 | Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.